yolo

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

meijän hauska on hauskempaa ku sun hauska, ja sun kliffa on meille ajan tuhlausta


Good evening peoples! (vai pitäiskö jo sanoo good night..)

Tänää mulla on ollu jotenki tavallisen turha olo ! En tiiä miks, ku käytii kuitenki porukoitten kans Jumbossa ja Ikeassa, vaikkei sieltä paljoo mitää tälläkertaa mukaan tarttunukkaa. (Voi olla että johtu ihan seurasta).. Nyt oonki päättäny säästää parit kuukausirahat ja lähteä kavereitten kaa helsinkiin! En oo ollu ikuisuuksii kavereitten kaa hesassa! Aina vaa rahan puutteessa oon menny mutsin kaa, eikä siinäkää kyllä mitään valittamista sinänsä.. ainaki säästyy rahat ja toki äitinki on ihan hyvää seuraa:)

No mutta asiaan, tälläkertaa löysin glitteristä tommoset ihan perus aurinkolasit, melkeen samallaiset ku edelliset mitkä hukkasin just ku alko helteet.. Eli tulee kyllä tarpeeseen! Ja sitte ostin ikeasta tommosen hyllyn pöydälle ku oli vähän tilasta puutetta!

Hah, ainii ja mansikka kuvat tuli siitä, ku eilen yöllä joskus 12 aikaan, mutsin joku kaveri tuli tuomaa meille kaks laatikollista mansikoita (niinku joka vuos). Niitä sitte pakastettiin ja syötiin pitkin yötä, ja oli kyllä hyvää! Nyt ei sen ihmeempiä, kohta nukkumaan ja huomenna katotaan mitä keksin, ainaki parii kaveria ois tarkotus nähä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti