yolo

tiistai 28. kesäkuuta 2011

vihdoin mökillä!
Terveisiä vuokatista! Tänää saavuttii perille tänne mökille joskus tossa neljän-viiden aikaa päivällä, eli ajettiin vähä päälle 7h. Matka ei ollu mitää herkkua, mut kyllä siitäki sitte selvittii pelkällä pienellä pahoinvoinnilla. Sit mentii faijan kaa hakee avaimet tommosest 'respasta', mis oli sit samassa semmone vaatekauppa mist bongasin ohi mennen ainaki DC:n ja Burtonin vaatteita. (eli sinne on pakko päästä viel toistekki!!) Olin iha innoissaa, ku tääl tää keskusta ei todellakaan oo mikää ihmeelline. Mut tää mökki on silti iha unelma! Tämmöne perus hirsimökki, josta toka kerros on lähes kokonaa mun, ja kaiken lisäks mul on oma parisänky & vessa, ja ihana parveke iha huoneen vieressä!

Tänää ollaa sitte ruvettu vähä kotiutuu, käyty kaupassa, tyhjennetty laukut, laitettu sängyt, syöty mahat kipeäksi, saunottu ja sen jälkee nautittu kylmiä juomia auringonlaskussa. Jote nyt alkaa jo 'pitkän' päivän jälkee pikkasen väsyttelee, jote seuraavaks suunta oiski jo kohti sänkyä.

Ps. oon unohtanu kamerasta johon kotiin, eikä toi Sonyn muistikortti käy tähä koneesee, eli en voi lisäillä kamerasta ollenkaa kuvia, joten toho nyt tuli pari tommosta tylsää webbi kuvaa. Lisäilen sitte kotiin päästyä parit kuvat, eli lauantaina tai sunnuntaina! Nyt ei muutaku good night ja nukkumaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti